• Alle
  • Algemeen
  • Applicatie ontwikkeling
  • Cloud
  • Digitaal werken
  • Klantcases
  • Nearshoring
1 jul 2022

Informatie Adviseur – Heel

Organisatie De afdeling Informatisering is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, het in samenhang aanbieden van goed functionerende technologieën en informatie-oplossingen die naadloos aansluiten op de processen in zorg en ondersteuning. Informatisering gaat over netwerk/wifi, telefonie, werkplek, zorgtechnologie, applicaties, informatie, data, informatieveiligheid en digivaardigheid. De afdeling beschikt over een eigen servicedesk. Als afdeling automatisering hebben we een […]

27 jun 2022

Java Developer – Utrecht

Introductie Are you a passionate developer and do you want to work on challenging and innovative assignments? Come work at Provide HRM.

24 jun 2022

8 belangrijkste software development trends van dit moment

In een tijd van digitalisering en snelle technologische innovaties is het voor organisaties belangrijk om constant op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt.

7 jun 2022

Hoe Pro4all groei en innovatie stimuleert met een nearshore development team

Omdat het voor veel organisaties tegenwoordig niet makkelijk is om goede ontwikkelaars in Nederland te vinden, biedt nearshoring vaak een mooie uitkomst. Provide bouwt voor Enterprise en MKB organisaties nearshore software development teams die de juiste vaardigheden in huis hebben, maar vooral ook binnen een bepaalde bedrijfscultuur passen.

4 apr 2022

Dit zijn de voordelen van een nearshore development team

Nu de globalisering zich steeds verder doorzet, culturen steeds diverser worden en landsgrenzen steeds meer een formaliteit lijken, wordt outsourcing naar een partner in een nabijgelegen land een steeds populairdere kostenefficiënte oplossing.In de competitieve, snelgroeiende softwaremarkt van vandaag heeft outsourcing talloze bedrijven over de hele wereld geholpen hun zoek-, wervings- en administratieve kosten te beperken.

7 aug 2021

Wat zijn de voor- en nadelen van serverless hosting?

Serverless hosting is een flexibele en moderne manier van het aanbieden van rekenkracht op servers. Er wordt ook wel gesproken over een serverless architecture.

18 mrt 2021

Zo haalt Gemeente Vught voordeel uit de cloud oplossingen van Provide

De Noord-Brabantse gemeente Vught, tijdens carnaval regionaal bekend als Dommelbaorzedurp, ligt op een steenworp afstand van Den Bosch en telt circa 26.000 inwoners. Daarmee behoorde de gemeente jaren geleden tot de middelgrote gemeentes maar na vele gemeentelijke herindelingen eerder tot de kleinere.

19 feb 2021

Hoe appontwikkeling met Flutter kosten bespaard

Flutter is een open source UI-framework, ontwikkeld door Google. Het biedt ontwikkelaars een snelle manier om native applicaties te ontwikkelen voor iOS en Android. Met Flutter hoeven programmeurs slechts één code schrijven voor beide besturingssystemen. Ook zijn alle onderliggende besturingssystemen te gebruiken, zoals code en UI die je schrijft in Swift, Objective-C (voor iOS), Kotlin en Java (voor Android).

19 feb 2021

Veilig thuiswerken? Het belang van ICT én ergonomie

Voor veel bedrijven is thuiswerken het afgelopen jaar de norm geworden en een duurzamere inrichting van de thuiswerkplek staat dan ook geregeld op de to-do-lijst. Gert-Jan van Casteren van Desko Kantoormeubelen helpt ondernemingen bij de inrichting van ergonomische thuiswerkplekken, terwijl Joop Marijne van Provide aan bedrijven ICT advies geeft over thuiswerken. We vroegen hen naar hun ervaringen van het afgelopen jaar.

15 feb 2021

Provide treedt toe tot ICT-Fund

Na een uitgebreide selectieprocedure kunnen wij met gepaste trots melden dat Provide is toegetreden tot ICT Fund B.V. Dat is heel goed nieuws en dan vooral voor u als (potentiële) klant.

15 feb 2021

BOAL waarborgt de continuïteit door IT uit te besteden aan Provide

Met 5 decennia ervaring, een jaarlijkse omzet van meer dan € 140 miljoen en meer dan 400 medewerkers is BOAL een gerenommeerd bedrijf met een sterke financiële basis voor toekomstige groei.

15 feb 2021

IT Professionals gezocht voor Provide Consulting (Zuid)

Superieure ICT-slagkracht of diepgaande kennis nodig? Provide ondersteunt organisaties met eersteklas ICT-specialisten. Onze mensen hebben de juiste ervaring en ademen het Provide DNA: ze leggen de lat elke dag een stukje hoger en bijten zich graag vast in vraagstukken waar geen pasklare oplossing voor is. IT-Consulting bij Provide Voor onze inhuur projecten rechtstreeks in het […]

15 feb 2021

Boels houdt focus op innovatie door IT deels uit te besteden

Als jij en ik aan Boels Rental denken, dan denken we aan verhuur van onder meer machines, gereedschappen en event equipment.