Filter

Medior/Senior Servicedesk Medewerker – Heerlen

Functie Je primaire taak is het in behandeling nemen van meldingen van verstoringen aan- of vragen over ICT middelen en diensten. Indien mogelijk los je de aanvragen zelf op en beantwoordt deze. Als dat niet mogelijk is dan zet je de vraag door naar de tweede lijn supportgroep. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van […]

Francis Meulenberg
19 okt 2021

Medewerker ICT desk – Zuid-Limburg

Functie Wat ga je doen?• Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de werkplekken op locatie en je levert support.• Je lost de problemen met hard- en software op.• Je draagt in samenwerking met de leverancier (er wordt gebruik gemaakt van een hosted ICT en telefonieomgeving) zorg voor de juiste uitgave van apparatuur, updates, gebruikers […]

Francis Meulenberg
12 okt 2021

Telecom/IT-field engineer – Europa

Introductie Jij bent het aanspreekpunt en visitekaartje vanuit de organisatie bij de andere vestigingen. Je bent verantwoordelijk voor het op- en afbouwen van IT materiaal en het inrichten van firewalls. Jij zorgt ervoor dat alles goed functioneert zodat je collega’s optimaal kunnen werken.

Francis Meulenberg
6 sep 2021

Case study Gemeente Vught- “Wij hebben veel profijt van cloud-oplossing van Provide”

De met het oog op calamiteiten dubbel uitgevoerde serverruimtes werden tot voor kort door de gemeente zelf beheerd. Omdat de systemen zo goed als afgeschreven waren, was de tijd wat Bob Appeldooren betreft rijp om de infrastructuur en het beheer ervan eens goed onder de loep te nemen.

Fons Janssen
18 mrt 2021

Medior / Senior technisch systeembeheerder

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het technische beheer, de beveiliging en het goed functioneren van de (gezamenlijke) IT-infrastructuur van drie gemeenten.

Tamara Rouette
18 mrt 2021

Servicedesk medewerker

Je gaat werken op een servicedesk bij een internationale organisatie. Je primaire taak is het in behandeling nemen van meldingen van verstoringen aan- of vragen over ICT middelen en diensten.

Tamara Rouette
18 mrt 2021

Wat zijn de voor- en nadelen van serverless hosting?

Serverless hosting is een flexibele en moderne manier van het aanbieden van rekenkracht op servers. Er wordt ook wel gesproken over een serverless architecture.

Gianni
19 feb 2021

Voordelig en snel jouw app laten ontwikkelen met Flutter

Flutter is een open source UI-framework, ontwikkeld door Google. Het biedt ontwikkelaars een snelle manier om native applicaties te ontwikkelen voor iOS en Android. Met Flutter hoeven programmeurs slechts één code schrijven voor beide besturingssystemen. Ook zijn alle onderliggende besturingssystemen te gebruiken, zoals code en UI die je schrijft in Swift, Objective-C (voor iOS), Kotlin en Java (voor Android).

Gianni
19 feb 2021

Veilig thuiswerken? Het belang van ICT én ergonomie

Voor veel bedrijven is thuiswerken het afgelopen jaar de norm geworden en een duurzamere inrichting van de thuiswerkplek staat dan ook geregeld op de to-do-lijst. Gert-Jan van Casteren van Desko Kantoormeubelen helpt ondernemingen bij de inrichting van ergonomische thuiswerkplekken, terwijl Joop Marijne van Provide aan bedrijven ICT advies geeft over thuiswerken. We vroegen hen naar hun ervaringen van het afgelopen jaar.

Gianni
19 feb 2021

ITIL klaar? Rijden maar!

ITIL V3. Het klinkt een beetje als een aanduiding van een motor onder de kap van een stoere bolide. Met enige fantasie is het ook een motor alleen niet als onderdeel van een auto maar als ‘katalysator’ binnen ICT-organisaties wereldwijd. ITIL (Information Technology Infrastructure Library) omvat richtlijnen en standaarden (best practices) voor het inrichten van […]

Gianni
15 feb 2021