• Alle
  • Algemeen
  • Applicatie ontwikkeling
  • Cloud
  • Digitaal werken
  • Klantcases
  • Nearshoring
15 sep 2022

Provide verkoopt managed services activiteiten aan Eshgro

Eshgro wordt de nieuwe aandeelhouder van de managed services activiteiten van Provide. Hiermee zet Eshgro, dat recent is aangesloten bij Total Specific Hosting (TSH), de eerste stap in de vernieuwde groeifase.

7 jun 2022

Hoe Pro4all groei en innovatie stimuleert met een nearshore development team

Omdat het voor veel organisaties tegenwoordig niet makkelijk is om goede ontwikkelaars in Nederland te vinden, biedt nearshoring vaak een mooie uitkomst. Provide bouwt voor Enterprise en MKB organisaties nearshore software development teams die de juiste vaardigheden in huis hebben, maar vooral ook binnen een bepaalde bedrijfscultuur passen.

7 aug 2021

Wat zijn de voor- en nadelen van serverless hosting?

Serverless hosting is een flexibele en moderne manier van het aanbieden van rekenkracht op servers. Er wordt ook wel gesproken over een serverless architecture.

18 mrt 2021

Zo haalt Gemeente Vught voordeel uit de cloud oplossingen van Provide

De Noord-Brabantse gemeente Vught, tijdens carnaval regionaal bekend als Dommelbaorzedurp, ligt op een steenworp afstand van Den Bosch en telt circa 26.000 inwoners. Daarmee behoorde de gemeente jaren geleden tot de middelgrote gemeentes maar na vele gemeentelijke herindelingen eerder tot de kleinere.

19 feb 2021

Veilig thuiswerken? Het belang van ICT én ergonomie

Voor veel bedrijven is thuiswerken het afgelopen jaar de norm geworden en een duurzamere inrichting van de thuiswerkplek staat dan ook geregeld op de to-do-lijst. Gert-Jan van Casteren van Desko Kantoormeubelen helpt ondernemingen bij de inrichting van ergonomische thuiswerkplekken, terwijl Joop Marijne van Provide aan bedrijven ICT advies geeft over thuiswerken. We vroegen hen naar hun ervaringen van het afgelopen jaar.

15 feb 2021

Provide treedt toe tot ICT-Fund

Na een uitgebreide selectieprocedure kunnen wij met gepaste trots melden dat Provide is toegetreden tot ICT Fund B.V. Dat is heel goed nieuws en dan vooral voor u als (potentiële) klant.

15 feb 2021

BOAL waarborgt de continuïteit door IT uit te besteden aan Provide

Met 5 decennia ervaring, een jaarlijkse omzet van meer dan € 140 miljoen en meer dan 400 medewerkers is BOAL een gerenommeerd bedrijf met een sterke financiële basis voor toekomstige groei.

15 feb 2021

IT Professionals gezocht voor Provide Consulting (Zuid)

Superieure ICT-slagkracht of diepgaande kennis nodig? Provide ondersteunt organisaties met eersteklas ICT-specialisten. Onze mensen hebben de juiste ervaring en ademen het Provide DNA: ze leggen de lat elke dag een stukje hoger en bijten zich graag vast in vraagstukken waar geen pasklare oplossing voor is. IT-Consulting bij Provide Voor onze inhuur projecten rechtstreeks in het […]

15 feb 2021

Boels houdt focus op innovatie door IT deels uit te besteden

Als jij en ik aan Boels Rental denken, dan denken we aan verhuur van onder meer machines, gereedschappen en event equipment.