Filter

Accountmanager 32-40uur – Utrecht

Introductie Provide Staffing is een full ICT-bedrijf met kantoren in Utrecht, Maastricht-Airport en Valencia. Provide heeft een zeer uitgebreide portfolio aan servicelijnen, actief in IT & telecom, industrie, farmacie, financiële sectoren en overheidsbedrijven. Sinds de oprichting in 2006 heeft Provide Staffing een constante en stabiele groei doorgemaakt, een stevige reputatie opgebouwd in de ICT-markt en […]

Francis Meulenberg
11 nov 2021

Medior / Senior technisch systeembeheerder – Purmerend

Functie Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het technische beheer, de beveiliging en het goed functioneren van de (gezamenlijke) IT-infrastructuur van drie gemeenten.Je verricht ontwikkel-, beheer- of advieswerkzaamheden die vragen om diepgaande technische kennis van ICT en informatiebeveiliging. Je adviseert op tactisch/operationeel niveau over ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie en -beveiliging. Je […]

Francis Meulenberg
1 nov 2021

Medior/Senior Servicedesk Medewerker – Heerlen

Functie Je primaire taak is het in behandeling nemen van meldingen van verstoringen aan- of vragen over ICT middelen en diensten. Indien mogelijk los je de aanvragen zelf op en beantwoordt deze. Als dat niet mogelijk is dan zet je de vraag door naar de tweede lijn supportgroep. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van […]

Francis Meulenberg
19 okt 2021

Medewerker ICT desk – Zuid-Limburg

Functie Wat ga je doen?• Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de werkplekken op locatie en je levert support.• Je lost de problemen met hard- en software op.• Je draagt in samenwerking met de leverancier (er wordt gebruik gemaakt van een hosted ICT en telefonieomgeving) zorg voor de juiste uitgave van apparatuur, updates, gebruikers […]

Francis Meulenberg
12 okt 2021

Case study Gemeente Vught- “Wij hebben veel profijt van de cloud-oplossing van Provide”

De met het oog op calamiteiten dubbel uitgevoerde serverruimtes werden tot voor kort door de gemeente zelf beheerd. Omdat de systemen zo goed als afgeschreven waren, was de tijd wat Bob Appeldooren betreft rijp om de infrastructuur en het beheer ervan eens goed onder de loep te nemen.

Fons Janssen
18 mrt 2021

Medior / Senior technisch systeembeheerder

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het technische beheer, de beveiliging en het goed functioneren van de (gezamenlijke) IT-infrastructuur van drie gemeenten.

Tamara Rouette
18 mrt 2021

Servicedesk medewerker

Je gaat werken op een servicedesk bij een internationale organisatie. Je primaire taak is het in behandeling nemen van meldingen van verstoringen aan- of vragen over ICT middelen en diensten.

Tamara Rouette
18 mrt 2021

Wat zijn de voor- en nadelen van serverless hosting?

Serverless hosting is een flexibele en moderne manier van het aanbieden van rekenkracht op servers. Er wordt ook wel gesproken over een serverless architecture.

Gianni
19 feb 2021

Voordelig en snel jouw app laten ontwikkelen met Flutter

Flutter is een open source UI-framework, ontwikkeld door Google. Het biedt ontwikkelaars een snelle manier om native applicaties te ontwikkelen voor iOS en Android. Met Flutter hoeven programmeurs slechts één code schrijven voor beide besturingssystemen. Ook zijn alle onderliggende besturingssystemen te gebruiken, zoals code en UI die je schrijft in Swift, Objective-C (voor iOS), Kotlin en Java (voor Android).

Gianni
19 feb 2021

Veilig thuiswerken? Het belang van ICT én ergonomie

Voor veel bedrijven is thuiswerken het afgelopen jaar de norm geworden en een duurzamere inrichting van de thuiswerkplek staat dan ook geregeld op de to-do-lijst. Gert-Jan van Casteren van Desko Kantoormeubelen helpt ondernemingen bij de inrichting van ergonomische thuiswerkplekken, terwijl Joop Marijne van Provide aan bedrijven ICT advies geeft over thuiswerken. We vroegen hen naar hun ervaringen van het afgelopen jaar.

Gianni
19 feb 2021