Efficient en veilig samenwerken met Provide 365

Digitaal samenwerken is van steeds groter belang om organisaties zo efficient mogelijk te laten functioneren. Ook zorgt een toenemende dreiging van cybercriminaliteit ervoor dat iedere organisatie kritisch moet kijken naar diverse punten. Zo zijn bijvoorbeeld de opslag van data, omgang met persoonsgegevens en preventief weren van externe dreigingen zaken die hoog op de agenda staan. Daarnaast draagt een op maat ingerichte werkplek bij aan het geluk van uw werknemers.

Het inrichten en beheren van de digitale werkplek kan complex zijn. Zo moet er rekening worden gehouden met digitale veiligheid, ISO-certificeringen en wet- en regelgeving. Heeft uw organisatie behoefte aan een professioneel ingerichte en beheerde digitale werkplek? Provide verzorgt als toonaangevende Microsoft Tier I Gold partner variërend van tientallen tot duizenden digitale werkplekken voor Enterprise en MKB organisaties. Onze Digitale werkplek & Hybrid work specialisten helpen u graag met het samenstellen en uitvoeren van een op maat gemaakte aanpak.

Heeft uw organisatie behoefte aan een up-to-date en veilige digitale werkplek?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de digitale werkplek van Provide? Samen met één van onze Microsoft consultants brengen wij de behoeftes van uw organisatie in beeld.

We improve efficiency and security

We take you to the next level. Benieuwd hoe?

Wat is Provide 365?

Een migratie naar Microsoft 365, inclusief implementatie en beheer, is tijdrovend en vraagt de nodige expertise. Deze werzaamheden uitvoeren in eigen beheer loont dan ook vaak niet omdat er voldoende mogelijkheden zijn dit tegen een beperkt vast bedrag per maand volledig uit handen te geven aan specialisten.

Met Microsoft 365 beschikken medewerkers niet alleen altijd over de laatste versie van Windows, Word, Excel, PowerPoint, SharePoint en Teams, maar ook over e-mail en een online agenda. Tegelijkertijd kunnen zij gewoon gebruik blijven maken van hun overige bedrijfsapplicaties.

 

Veilig online (samen)werken

Dankzij best-of-breed werkplekbeveiliging tegen onder andere malware en verdachte bijlagen en koppelingen is online (samen)werken bovendien volkomen veilig. Het aantal benodigde werkplekken maakt bij Provide niet uit, wij leveren Provide 365 aan Enterprise en MKB organisaties van sterk uiteenlopende formaten.

Alle digitale werkplekken zijn tevens altijd voorzien zijn van de laatste updates, technologieën en hulpmiddelen. Ook voor het daadwerkelijk en volledig gaan gebruiken van alle applicaties door uw medewerkers (gebruikersadoptie) kun u rekenen op de asisstentie van onze profesionals.

hybrid-work-woman-smiling

Referent > BOAL

BOAL waarborgt de continuïteit door haar IT uit te besteden

Kies voor digitale controle

Wij leveren en beheren digitale werkplekken die nieuwe mogelijkheden creëren voor uw organisatie.

Onbegrensd flexibel

De flexibiliteit van Provide 365 kent eigenlijk geen grenzen. Naast de vrijheden van werken voor gebruikers is ook het op- en afschalen een abc’tje. Zowel qua servers als applicaties en licenties. Dit is extra handig wanneer uw organisatie snel groeit of anderszins veel personeelswisselingen heeft, en als er veel projectmatig wordt gewerkt.

 

Virtuele desktop

Wanneer de laptop van een medewerker in reparatie, kwijtgeraakt of gewoon vergeten? Heeft u regelmatig tijdelijke werkplekken nodig voor bijvoorbeeld nieuwe collega’s of projecten? Heeft een medewerker een ander, of zelfs geen, besturingssysteem op zijn of haar apparaat? Of is een device te traag voor de laatste Windows-versie?

In al die gevallen zorgen wij voor een virtuele desktop. Hiermee krijgt de gebruiker, op zijn eigen of een geleend device, toegang tot een complete, gevirtualiseerde werkomgeving, inclusief besturingssysteem. Omdat er meerdere gebruikers toegang kunnen hebben tot deze virtuele desktop, bespaart het ook nog eens geld.

Download de whitepaper: Een veilige, up to date werkplek voor iedereen

Het overstappen naar, of starten met een digitale werkplek kan een uitdagende aangelegenheid zijn. In deze whitepaper worden de voordelen van een professioneel ingerichte en beheerde digitale werkplek besproken. Ook worden en tips behandeld over het migratie proces.

Onze blogs over de digitale werkplek