15 feb 2021 11:39:21

IT Professionals gezocht voor Provide Consulting (Zuid)

Superieure ICT-slagkracht of diepgaande kennis nodig? Provide ondersteunt organisaties met eersteklas ICT-specialisten. Onze mensen hebben de juiste ervaring en ademen het Provide DNA: ze leggen de lat elke dag een stukje hoger en bijten zich graag vast in vraagstukken waar geen pasklare oplossing voor is.

IT-Consulting bij Provide

Voor onze inhuur projecten rechtstreeks in het hart van de ICT organisatie bij onze klanten, zijn we continu op zoek naar goed gekwalificeerde en ervaren IT Professionals, die uitkomst en ondersteuning kunnen bieden bij (complexe) ICT-projecten. Onze ideale collega kenmerkt zich door daadkracht, betrouwbaarheid en een constant kwaliteitsniveau. Idealiter heb je dan ook reeds minimaal 3 of meer jaar relevante werk ervaring opgedaan. Wij aarzelen overigens nooit om in onze medewerkers te investeren, daarmee borgen we het continue kennisniveau dat onze klanten van ons mogen verwachten en krijgen onze collega’s de ruimte om zich te blijven ontwikkelen.

Zeldzame IT-specialisten

Goede ICT-mensen zijn zeldzaam, vooral als het om zeer specialistische kennis gaat. Daarom zijn wij continu bezig voor en met onze collega’s. Met ruim 100 medewerkers en een uitgebreid netwerk vinden we reeds voor iedere uitdaging de juiste specialist. Maar onze sterke groei vraagt ook elke dag weer om nieuwe kennis, dus we blijven ook graag investeren in het vinden van nieuwe collega’s.
Wie weet ben jij degene die momenteel nog in ons team ontbreekt?

In de service naar onze klanten kunnen we ons meten met de grote spelers in onze branche. Momenteel hebben wij vestigingen in Utrecht, Maastricht-Airport, Purmerend maar ook in Aken, Hamburg en zelfs in Valencia hebben we reeds een kantoor. Naast een stevige managed services afdeling hebben we een sterk groeiende consulting afdeling met communicatieve en servicegerichte ICT professionals die voor ons het visitekaartje zijn en rechtstreeks deelnemen in de projecten van de ICT afdeling van onze klanten.
Banken, verzekeraars, gezondheidszorg, energiebedrijven, logistieke dienstverleners en lokale overheden in de Benelux en Duitsland maken al jaren gebruik van onze diensten.

Wij komen graag in contact met professionals op de volgende kennisgebieden

• Supportmedewerkers, Beheerders en Specialisten met relevante ervaring in ICT ontwerp, beheer en/of migratie van ICT-infrastructuren. Hierbij gebruik makend van technologieën zoals Microsoft Server en Client software, Citrix, Cisco, VMware, Hyper-V, Office365, Azure en ook storage componenten.

• Ontwikkelaars Java, .NET

Voor de uitvoering van je projecten bieden we een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Dit bestaat ondermeer uit een passend salaris, pensioen en relevante opleidingsmogelijkheden. Verder zijn een auto, telefoon en laptop van de zaak uiteraard onderdeel van je persoonlijke standaarduitrusting om je werk bij de klant professioneel uit te kunnen voeren.

Ben jij op zoek naar afwisseling en durf je de uitdaging aan om je verder te ontwikkelen?

Meld je dan graag snel voor een goeie kop koffie en een kennismakingsgesprek op onze prachtige nieuwe locatie in Maastricht-Airport.

Stuur je CV alvast naar ben.dassen@provide.nl en we plannen op korte termijn een afspraak met je in!