Onze klantcases

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze dienstverleningen?

Onze klanten leggen in de onderstaande klantcases uit waarom ze Provide voor hun organisatie kiezen en hoe dit in de praktijk uitpakt.

provide-employee6

Hoe Pro4all groei en innovatie stimuleert met een nearshore team

“Na de eerste periode hebben we besloten het Spaanse team op te schalen van 3 naar 10 .Net, React en QA specialisten. Dit omdat het zowel makkelijker als kosten efficiënter was. Daarna is het vrij hard gegaan, we zijn erg tevreden met het team wat nu staat.”

kassen-systeem

BOAL waarborgt de continuïteit door IT uit te besteden aan Provide

Met 5 decennia ervaring, een jaarlijkse omzet van meer dan € 140 miljoen en meer dan 400 medewerkers is BOAL een gerenommeerd bedrijf met een sterke financiële basis voor toekomstige groei.

We versterken grote MKB & Enterprise organisaties met meer dan 150 specialisten

gemeente-vught

Zo haalt Gemeente Vught voordeel uit de cloud oplossingen van Provide

De Noord-Brabantse gemeente Vught, tijdens carnaval bekend als Dommelbaorzedurp, ligt op een steenworp afstand van Den Bosch en telt circa 26.000 inwoners. De IT-afdeling beheert in totaal 230 werkplekken en wordt geleid door Bob Appeldooren.

Boels houdt focus op innovatie door IT deels uit te besteden

Als jij en ik aan Boels Rental denken, dan denken we aan verhuur van onder meer machines, gereedschappen en event equipment. Kijkend naar de ronduit indrukwekkende cijfers van het verhuurbedrijf, dan zijn we bepaald niet de enigen.