Filter

Medior/Senior Servicedesk Medewerker – Heerlen

Functie Je primaire taak is het in behandeling nemen van meldingen van verstoringen aan- of vragen over ICT middelen en diensten. Indien mogelijk los je de aanvragen zelf op en beantwoordt deze. Als dat niet mogelijk is dan zet je de vraag door naar de tweede lijn supportgroep. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van […]

Francis Meulenberg
19 okt 2021

Medewerker ICT desk – Zuid-Limburg

Functie Wat ga je doen?• Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de werkplekken op locatie en je levert support.• Je lost de problemen met hard- en software op.• Je draagt in samenwerking met de leverancier (er wordt gebruik gemaakt van een hosted ICT en telefonieomgeving) zorg voor de juiste uitgave van apparatuur, updates, gebruikers […]

Francis Meulenberg
12 okt 2021

Telecom/IT-field engineer – Europa

Introductie Jij bent het aanspreekpunt en visitekaartje vanuit de organisatie bij de andere vestigingen. Je bent verantwoordelijk voor het op- en afbouwen van IT materiaal en het inrichten van firewalls. Jij zorgt ervoor dat alles goed functioneert zodat je collega’s optimaal kunnen werken.

Francis Meulenberg
6 sep 2021

Medior / Senior technisch systeembeheerder

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het technische beheer, de beveiliging en het goed functioneren van de (gezamenlijke) IT-infrastructuur van drie gemeenten.

Tamara Rouette
18 mrt 2021

Servicedesk medewerker

Je gaat werken op een servicedesk bij een internationale organisatie. Je primaire taak is het in behandeling nemen van meldingen van verstoringen aan- of vragen over ICT middelen en diensten.

Tamara Rouette
18 mrt 2021

.Net/C# Ontwikkelaar

Niels Hoevenaars
15 feb 2021

Java ontwikkelaar

Niels Hoevenaars
15 feb 2021