STARTEN MET NEARSHORING

Team opbouwen? Wij regelen het

Het lijkt een heel gedoe: een nieuw buitenlands team oprichten van schaarse software specialisten. Het goede nieuws is dat Provide alle recruitment en HR werkzaamheden gratis voor je uit handen neemt. Jij hoeft alleen maar de vooraf technisch gescreende kandidaten te interviewen en de juiste uit te kiezen. De uitkomst? Een team dat niet van je eigen personeel te onderscheiden is!

Stap 1: Kick-off

Bij het begin van de opbouw van jullie nearshore development team vindt de nearshoring kick-off plaats. Hierbij bespreken we samen hoe we het proces aanpakken, wie de sleutelpersonen zijn en naar wat voor soort kandidaten we op zoek gaan.

Stap 2: Recruitment

Na de gezamenlijke kick-off worden de profielen gedeeld met ons recruitment team. Vervolgens stellen we een wervingsplan op en gaan we aan de slag. De eerste interviews worden altijd uitgevoerd door een recruiter en onze interne technische specialisten. Wanneer we de kandidaat geschikt vinden sturen we het cv, een prijsrange voor het maandelijkse tarief en een samenvatting van het interview op. Daarna plannen we samen een tweede interview in.

Stap 3: Interviews

Tijdens het tweede interview beoordeelt jullie interne team de technische en communicatieve vaardigheden van de kandidaat. Is het een perfecte match? Dan doen we de kandidaat direct een voorstel, hierbij neemt ons team alle HR gerelateerde zaken voor haar rekening. Wij voeren de onderhandelingen over salaris en startdatum uit en zorgen dat alles administratief goed geregeld is. Accepteert de kandidaat de offerte? Dan zal hij of zij binnenkort starten als lid van jullie nearshore development team!

Stap 4: Actief management

Ook na het aannemen van jullie nieuwe teamleden blijven we proactief betrokken om het project tot een succes te maken. Door regelmatig contact te hebben met het vaste team via de tweewekelijkse steering committee meetings houden we samen de vinger op de pols. Hiernaast zorgt ons lokale HR-team ervoor dat iedereen goed begeleid wordt. Zo zijn er regelmatig 1 op 1 en team gesprekken.

ONDERSCHEIDEN

Het verschil met bestaande oplossingen

Veel nearshoring oplossingen vallen uiteindelijk tegen, waardoor je vaak onder aan de streep er helemaal geen voordeel uit haalt. Als organisatie heb je geen tijd om overal bovenop te zitten en om te gaan met regelmatige personeelswisselingen. Maar met Provide is dat gelukkig ook geen zorg,

Geen enorme recruitments fees of hoge uurtarieven
 Gratis recruitment, lage vaste kosten


Geen wisselend personeel & onpersoonlijke samenwerking
 Vast eigen team die jaren met jou en je oplossing werkt


Geen cultuurverschillen en lange reisafstanden
 Dezelfde cultuur en regelmatig fysiek samenwerken


Geen sterk schommelende, lastig te budgetteren uitgaven
 Vast lage tarieven, geen verassingen


Geen lange communicatielijnen via externe projectmanagers
 Rechtstreeks communiceren met je eigen team

rightwp leftwp midwp
Heb je vragen?
Neem geheel vrijblijvend contact op!