Nearshoring met een
menselijk karakter

Wanneer je kiest voor nearshoring wil je efficiënt werken, controle behouden, schaalbaar zijn en bedrijfsresultaten verbeteren. Wij zorgen ervoor dat deze voordelen ook daadwerkelijk behaald worden. Dit doen we volgens ons happy people principe. Wij zorgen ervoor dat mensen gelukkig zijn, zodat ze optimaal kunnen presteren. Zo werken je samen met een team zonder cultuurbarrières, met volledige controle en hoge efficiëntie bij elk deel van de development cycle. Nearshoring met een menselijk karakter noemen we dat.

We versterken grote MKB & Enterprise organisaties met meer dan 150 specialisten

WAAROM

De voordelen van de nearshore teams van Provide

Met Provide houdt je de controle in eigen hand en werk je uitsluitend met enthousiaste specialisten.
Zo wordt het behalen van je doelen een fluitje van een cent.

Geen verborgen kosten

Met de dedicated teams van Provide weet je precies waar je aan toe bent. We werken met duidelijke tarieven waarbij alle onderdelen zijn inbegrepen.

Blije mensen

Werkgeluk zit in onze cultuur. Hierdoor hebben we een laag personeelsverloop en de beste mensen. Zo werk je jarenlang met dezelfde enthousiaste specialisten.

Geen kwaliteitszorgen

We werken dagelijks samen uiteenlopende organisaties met hoge kwaliteitseisen. We weten dan ook hoe het is om ISO-compliant mee te draaien.

Snel starten

Je hebt geen maanden de tijd. Daarom regelen we dat na de kick-off ons team direct aan de slag gaat. Binnen een paar weken kun je je eigen Spaanse team opbouwen.

rightwp leftwp midwp
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op!

Een dedicated nearshore team

Door samen te werken met een volledig geïntegreerd remote team verbreed je de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en voorkomt je bovendien hoge initiële- en maandelijkse lasten. Maar net zo belangrijk, je kan opschalen en groei behalen met de juiste software developers.

Onze nearshore ontwikkelteams werken vanuit onze development hub in Valencia dedicated voor jouw organisatie. Zo worden vervelende cultuurbarrières voorkomen, is de reisafstand tussen teams kort en werk je zonder tijdsverschil. Daarnaast integreren de developers volledig binnen jouw organisatie en ontvangen ze ondersteuning van onze Nederlands-Spaanse office manager.

Cijfers

43%

Senior developers

9

Gemiddelde teamgrootte

3,8%

Gemiddelde personeelsverloop

6,4 jaar

Duur samenwerkingen

STARTEN MET NEARSHORING

Team opbouwen? Wij regelen het

Het lijkt een heel gedoe: een nieuw buitenlands team oprichten van schaarse software specialisten. Het goede nieuws is dat Provide alle recruitment en HR werkzaamheden gratis voor je uit handen neemt. Jij hoeft alleen maar de vooraf technisch gescreende kandidaten te interviewen en de juiste uit te kiezen.

1. Start

We starten met een kick-off. Hierbij bespreken we samen hoe we het proces aanpakken, wie de sleutelpersonen zijn en naar wat voor soort kandidaten we op zoek gaan. Vervolgens gaat ons team aan de slag met een plan.

2. Match

We interviewen met ons technische team profielen die aansluiten op de vooraf besproken hard- en soft skills. Je ontvangt de Cv’s van de beste kandidaten, leert ze persoonlijk kennen en maakt een weloverwogen beslissing.

3. Groei

Ook na de recruitment fase blijf je zelf in controle. Samen met je dedicated projectmanager en teamleader heb je om de week een meeting. Het development team draait rechtstreeks mee in jouw organisatie, direct schakelen dus.

KLANTEN AAN HET WOORD

Ervaringen met dedicated teams van Provide

Onze klanten leggen uit waarom ze Provide voor hun organisatie kiezen en
hoe dit in de praktijk uitpakt.

charles-deluvio-lkHNDf-oXTk-unsplash-min

Wouter Coebergh

Strategie & Operaties | Management Team, Pro4all

 

“Na de eerste periode hebben we besloten het Spaanse team op te schalen van 3 naar 10 .Net, React en QA specialisten. Dit omdat het zowel makkelijker als kosten efficiënter was. Daarna is het vrij hard gegaan, we zijn erg tevreden met het team wat nu staat.”

Laten we samenwerken!

Je vraagstukken bespreken met onze nearshoring experts? Na je bericht nemen we binnen één werkdag contact op.

Voorkeur voor e-mail? Klik hier!

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Competitieve all-in tarieven

 Snel en flexibel jouw development team opschalen

 Matchmaking op basis van soft- & hard skills

Download de whitepaper: Succesvol starten met nearshoring

Heb je nog geen ervaring met nearshoring of wil je graag meer informatie over de opstartfase?
Download dan nu onze whitepaper met handige tips voor een succesvol nearshoring traject!

leftwp
Hi handorange Wat is je emailadres?
rightwp

Onze blogs over nearshoring