Maak uw organisatie flexibel

De wereld verandert, software verandert en eindgebruikers veranderen. Waar eerder zakelijke software voornamelijk op kantoor gebruikt wordt ondersteund het tegenwoordig overal onze werkzaamheden. De installateur op de weg en accountmanager op een afspraak willen altijd en overal bij hun zakelijke applicaties kunnen. Mobiele Apps helpen uw organisatie altijd efficiënter te werken, zowel als aanvulling op een web applicatie als stand-alone app.

Bent u klaar om voorop te lopen?

Wat de uitdagingen ook zijn, welke technieken er ook benodigd zijn, onze professionals sparren graag met u over de mogelijkheden van mobiele apps.

We develop tomorrow

rightwp leftwp midwp
Provide helpt u verder
Hoe wilt u ons bereiken?

Aanvulling op website of stand-alone

Omdat we met z’n allen overal en altijd willen kunnen (samen)werken, en daarbij vaak toegang nodig hebben tot bedrijfsdata en -software, ontwikkelen we ook mobiele applicaties. Dat is wel andere koek dan de mobiele apps die we vooral als consument maar al te goed kennen. In veel gevallen is zo’n applicatie een aanvulling op een bestaande (kern)applicatie die u normaliter vanaf uw laptop benadert (dus via Windows of macOS en niet via Android, iOS of PWA).

Download de whitepaper: Waarom moeten financiële organisaties digitaliseren in 2021?

Financiële organisatie zijn iedere dag druk met complexe werkzaamheden voor hun klanten. Digitalisering kan dan een ondergeschoven kind worden. Deze whitepaper werpt een blik op de  waarom digitalisering dit jaar toch hoog op de agenda zou moeten staan.

leftwp
Hi handorange Wat is je emailadres?
rightwp

Hybride platforms

Daarnaast zijn er legio mogelijkheden voor op zichzelf staande applicaties waarbij die connectie niet nodig is. Mobiele applicaties hebben een eigen ontwikkeltechniek en programmeertalen. PTS heeft hierbij gekozen voor hybride platforms als Ionic en Flutter. Dit biedt ons de mogelijkheid om in één handeling tegelijkertijd zowel de Android- als de iOS- en PWA app te bouwen. We besparen hiermee niet alleen geld en tijd, maar kunnen ook eenvoudiger door ontwikkelen.

Onze blogs over applicaties