Onder web applicaties, of webapps, verstaan wij in principe alle maatwerk software die niet on-premise op klantlocatie draait. Dat loopt uiteen van een klant-, burger- of leerlingenportal tot complete ERP- en CRM-systemen.

Waarom Provide Software?

Modulair en schaalbaar

Onze web apps worden modulair gebouwd zodat ze eenvoudig met je bedrijf meegroeien. Efficiënt & flexibel.

Betrouwbaar en agile

Dankzij onze automatische teststraat en agile manier van werken, zorgen wij voor sterke web apps waar je op kan bouwen.

Tech & business savvy

We bouwen web apps die waarde toevoegen voor je bedrijf. Dit bereiken we door een intensieve samenwerking tussen de klant en onze developers en consultants te stimuleren. Zo kun je direct schakelen en zit er geen ruis op de lijn.

We love powering innovation

“Provide Software is altijd op de hoogte van de laatste technieken en gaat net dat stapje verder” – Patrick Borghs CEO Loonkostenvoordelen

Upgrade jouw bedrijf

Van klantportals tot aan maatwerk ERP systemen

Waar sta je als bedrijf en waar wil je heen? Waar zitten de bottlenecks en waar liggen de kansen? Succesvol digitaliseren start met een goede analyse en vooruitblik op de markt. Dan kijken we hoe web apps je helpen efficiënter te werken en meer business te genereren.

Alles in eigen beheer

De toepassingen zijn vrijwel onbeperkt en lopen qua branche uiteen van finance en installatietechniek tot de maakindustrie en woningcorporaties. Omdat onze applicaties modulair zijn opgebouwd, kunnen ze moeiteloos meegroeien met jouw bedrijf of organisatie. Om niet van anderen afhankelijk te zijn, houden we zoveel mogelijk processen in eigen beheer.

Zo hebben we een eigen IT-infrastructuur en automatische teststraten, in-house ontwikkelde tooling (inclusief voor DevOps) en hosten we alle applicaties zelf. Indien nodig werken wij goed en efficient samen met andere partijen.

Programmeertalen

Onze developers spreken niet alleen de taal van de klant, maar beheersen ook alle gangbare programmeertalen. Voor backend toepassingen, die veelal binnen het Laravel framework worden gebouwd, zijn dat met name .NET en PHP. Bij frontend wordt vooral gewerkt met Java en Vue. Zo loopt niet alleen de samenwerking maar ook de applicatie op rolletjes.

Heb je vragen?

Ons team van ICT professionals staat jou graag te woord.

+31 (0)85 1302195

software@provide.nl

Onze toolkit

Laravel Framework

We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. Daarom gebruiken we het open source PHP framework Laravel. Het framework bevat een grote hoeveelheid standaard onderdelen van een applicatie in building blocks. Hierdoor kunnen wij efficiënter en binnen budget maatwerk web apps bouwen.

7