Native mobiele applicaties

Aanvulling op webapplicatie of stand-alone

Omdat we met z’n allen overal en altijd willen kunnen (samen)werken, en daarbij vaak toegang nodig hebben tot bedrijfsdata en -software, ontwikkelen we ook mobiele applicaties. Dat is wel andere koek dan de mobiele apps die we vooral als consument maar al te goed kennen. In veel gevallen is zo’n applicatie een aanvulling op een bestaande (kern)applicatie die je normaliter vanaf je laptop benadert (dus via Windows of macOS en niet via Android, iOS of PWA).

Prettiger werken

Laat je teams efficiënter en prettiger werken met behulp van mobile apps. We zorgen voor een naadloze verbinding met andere software zodat je bedrijf als een goed geoliede machine draait.

Betere klantervaring

Bied je klanten betere manieren aan om met je bedrijf te werken en communiceren. Elimineer obstakels en geef je klanten een geweldige ervaring.

3-in-1

We ontwikkelen mobile apps in hybride platforms als Ionic en Flutter. Hierdoor bouwen we in één keer de Android, iOS en PWA app. We besparen hiermee geld en tijd en kunnen daardoor ook eenvoudiger door ontwikkelen.

We love powering innovation

“Provide Software is altijd op de hoogte van de laatste technieken en gaat net dat stapje verder” – Patrick Borghs CEO Loonkostenvoordelen

Hybride platforms

Daarnaast zijn er legio mogelijkheden aan op zichzelf staande applicaties waarbij die connectie niet nodig is. Mobiele applicaties hebben een eigen ontwikkeltechniek en programmeertalen. PTS heeft hierbij gekozen voor hybride platforms als Ionic en Flutter. Dit biedt ons de mogelijkheid om in één handeling tegelijkertijd zowel de Android- als de iOS- en PWA app te bouwen. We besparen hiermee niet alleen geld en tijd, maar kunnen ook eenvoudiger door ontwikkelen.

PTS_1compressed

Heb je vragen?

Ons team van ICT professionals staat jou graag te woord.

+31 (0)85 1302195

software@provide.nl

Mobile als groeimotor

Maak (samen)werken efficiënter en prettiger

Met een goed uitgedachte mobile app helpen wij je bij het halen van betere marges, meer omzet, meer werkgeluk en meer klanttevredenheid. Om dat te bereiken, starten we met duidelijke doelen op te stellen. Met onze agile manier van werken, zorgen wij dat de mobile app daar perfect op aansluit.

7