15 feb 2021 11:39:51

Provide neemt telecom engineering bureaus BBforce en Flexcre8 over

Utrecht, 5 juni 2018 – Met de overname van BBforce en Flexcre8 versterkt Provide haar consultancy en detachering activiteiten. De activiteiten zijn een goede aanvulling op het portfolio van Provide en past uitstekend in de ingezette groeistrategie van Provide waarmee het bedrijf haar positie op het gebied van consultancy en detachering diensten binnen de ICT branche in Nederland verder verstevigt.

 

“De overname versterkt onze marktpositie en ons aanbod over de gehele IT & telecom landschap”, aldus Mike Dawud, CEO van Provide Group B.V. “Deze stap biedt onze klanten enerzijds de juiste hoogwaardige expertise op het gebied van telecommunicatie in combinatie met IT-services” De toevoeging van een vestiging in Zuid-Holland stelt ons in staat onze groeiambities versneld ten uitvoer te brengen.”

 

BBForce en Flexcre8 richten zich in de nationale en internationale markt op advisering en ondersteuning van aannemers, operators en netwerkeigenaren in de sectoren verkeer, infra en telecommunicatie op het gebied van designmanagement en leidingenbeheer. Daarbij specialiseert het bedrijf zich met name op de activiteiten rond netwerkdesign, pre-engineering, as-built registratie, installed-base management en alternatieve breedband oplossingen.

 

Over Provide

Provide bestaat uit verschillende disciplines van consulting tot managed services. Samen genereert de Provide Groep een omzet van meer dan tien miljoen euro. De groep is actief in meerdere Europese landen en bedienen klanten in verschillende sectoren, waaronder Finance & Insurance, Industry, Telecom, Wholesale en Government.

 

Dankzij onze ruim honderd deskundige IT-medewerkers zijn wij in staat IT-oplossingen en diensten aan te bieden op het gebied van consultancy, outsourcing, private, public & hybrid cloud, best-of-class software en maatwerkprogrammatuur. Wij zijn volgens internationale normen gecertificeerd (beveiligingsmanagement ISO 27001:2013, kwaliteitsmanagement ISO 9001:2008).