We love powering innovation

Onze missie

Onze missie: onze klanten in staat te stellen hun volledige potentieel te benutten en door te groeien.

Wij bieden bedrijven toegang tot IT-professionals van wereldklasse, experts in hun vakgebied, die ervoor zorgen dat projecten optimaal worden uitgevoerd.

Wij verzekeren het succes van onze klanten door de juiste IT-professionals te vinden en buitengewone service te beiden met korte communicatie lijnen. Zo realiseren wij samen met onze klanten significante prestatie verbeteringen en tegelijkertijd een betere kostenefficiëntie.

“Bij Provide hanteren wij een customer center werkwijze. Elke dag staat de vraag “heb ik de klant centraal gesteld” in het achterhoofd van onze werknemers”

Mike Dawud – CEO Provide

Talent based nearshoring

Wij leveren ICT specialisten die perfect aansluiten op de profielen van jouw organisatie. Door onze unieke werkwijze en netwerk hebben wij toegang tot zeldzame specialisten in Europa & Zuid-Amerika. Jouw profiel gaat verder dan technische kennis, daarom zoeken wij ook een perfecte match op basis van persoonlijkheid en cultuur. Wij geloven erin dat wij zelfs voor het meest complexe potje een deksel kunnen vinden.

 

Waarom Provide Nearshoring?

Moeiteloos opschalen

Door meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van nearshore diensten hebben wij een uniek netwerk in Zuid-Europa & Zuid-Amerika. Zo voegen wij snel de meest talentvolle en diverse mensen toe aan jouw team.

 

Stigma doorbreken

Bij Provide Nearshoring zijn we geobsedeerd met het bieden van de optimale nearshore ervaring. Wij doorbreken het stigma over buitenlandse ontwikkelteams door ons ook te focussen cultuur en persoonlijkheid tijdens onze matching processen. Tevens hebben al onze projecten een dedicated Nederlandse projectmanager en worden onze Development campussen geleid door Nederlandstalige managers met een lokale achtergrond. Onze teams integreren dan ook moeiteloos binnen jouw organisatie.

 

Optimale waarde

Nearshoring vanuit Zuid-Europa met een focus op talent, is dat niet duur? Nee, wij vinden unieke talenten met een grote drive om zichzelf altijd te blijven door te ontwikkelen. Door ons unieke netwerk en ervaring in het vak doen onze tarieven niet onder voor de alternatieven in de branche. Twijfel? Wij vinden niks leuker dan om te laten zien wat we kunnen, neem contact op en we gaan binnen 24 uur voor je aan de slag!

 

In elke fase zorgeloos opschalen

Start

Tijdens het eerste gesprek nemen we de behoeftes van jouw organisatie door. Bespreken we de specifieke gewenste hard- en soft skills en maak je kennis met jouw persoonlijke nearshore professionals.

Match

Wij screenen en testen profielen die perfect aansluiten op de door jou bepaalde soft- en hard skills. Jij krijgt binnen no time diverse professionals aangeboden. Je leert de profiele naar keuze persoonlijk kennen en maakt daarna een beslissing.

Grow

Ook na de start van het project blijf jij altijd in control. Samen met jouw dedicated projectmanager en teamleader heb je om de week een meeting. Het development team draait mee in jouw organisatie, direct schakelen dus.

Neem contact op

Jouw vraagstukken bespreken met onze nearshoring experts? Na jouw bericht nemen wij dezelfde werkdag nog contact op!

Voorkeur voor e-mail? Klik hier!

Meer dan 10 jaar ervaring

Competitieve all-in tarieven

Snel en flexibel jouw development team opschalen

Matchmaking op basis van soft- & hard skills

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.