Hire quality assurance specialists that fit your organization

Wij leveren quality assurance specialisten die perfect aansluiten op de wensen van jouw organisatie. Door onze unieke werkwijze en netwerk beschikken wij over specialisten in Europa & Zuid-Amerika.

Jouw profiel gaat verder dan technische kennis, daarom zoeken wij ook een perfecte match op basis van persoonlijkheid en cultuur. Zo vinden wij zelfs voor het meest complexe potjes een deksel.

Hoe gaan wij te werk?

Start

Tijdens het eerste gesprek nemen we de behoeftes van jouw organisatie door. Bespreken we de specifieke gewenste hard- en soft skills en maak je kennis met jouw persoonlijke nearshore professionals.

Match

Wij screenen en testen profielen die perfect aansluiten op de door jou bepaalde soft- en hard skills. Jij krijgt binnen no time diverse professionals aangeboden. Je leert de profiele naar keuze persoonlijk kennen en maakt daarna een beslissing.

Grow

Ook na de start van het project blijf jij altijd in control. Samen met jouw dedicated projectmanager en teamleader heb je om de week een meeting. Het development team draait mee in jouw organisatie, direct schakelen dus.

Heb je vragen?

Ons team van ICT professionals staat jou graag te woord.

+31 (0)30 6669600

info@provide.nl

De voordelen van Provide Nearshoring

  • Snel en flexibel jouw development team opschalen met unieke specialisten
  • Competitieve all-in tarieven
  • Nearshoring zonder cultuur barrière
  • Projectmanagement vanuit Nederland en Nederlands management in buitenlandse vestigingen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Matchmaking op basis van soft- & hard skills

Frequently asked questions

Hoe lang duurt het gehele process?

Bij ontvangst van jouw contactaanvraag plannen wij doorgaans binnen een paar dagen een kennismakingsgesprek in. Hierna gaan wij met de aanvraag aan de slag en ontvang je de eerste profielen na 1 a 2 weken, deze hebben onze interne soft- en hard skills test al met een indrukwekkend resultaat afgerond. Vervolgens plannen we samen interviews in met de kandidaat en is er een mogelijkheid voor een laatste test/opdracht.

Match gevonden? Dan ontvang je een overeenkomst voor ondertekening. Wanneer het papierwerk voltooid is start de jouw nieuwe teamgenoot op de gewenste startdatum.

Waarom nearshoring in Valencia?

Nu off- / nearshoring steeds meer in opkomst is in de wereld van technologie zijn vele van ons ook bekend met de tegenvallende ervaringen. Moeilijke communicatie, te grote cultuur verschillen etc. Door de jaren heen merkte wij dat de vraag naar zorgeloze nearshoring zonder deze problemen sterk toenam.

Daarom leveren wij al jaren ICT specialisten voor de meest veeleisende projecten vanuit onze vestiging in Valencia. Op onze eigen manier, zodat jij altijd in control blijft. De nearshoring developments teams integreren altijd perfect binnen jouw organisatie en voelen daadwerkelijk als jouw team.

Neem contact op

Jouw vraagstukken bespreken met onze nearshoring experts? Na jouw bericht nemen wij dezelfde werkdag nog contact op!

Voorkeur voor e-mail? Klik hier!

Meer dan 10 jaar ervaring

Competitieve all-in tarieven

Snel en flexibel jouw development team opschalen

Matchmaking op basis van soft- & hard skills

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.