100.000+ mensen wereldwijd vertrouwen dagelijks op de zekerheid van Provide

“Provide heeft ons veel IT-zorgen uithanden genomen” – Reiant Mulders – COO Boels Rental

Onze missie

Bij Provide helpen we onze klanten door innovatieve, optimaal ingerichte ICT-systemen te maken.

Wij gaan tot het uiterste om de beste oplossing te realiseren. Om dat te kunnen doen, leggen wij de lat elke dag een beetje hoger. Meer dan 100 ICT-specialisten staan voor je klaar, om je te helpen aan een zorgeloze ICT-infrastructuur.

“Bij Provide hanteren wij een customer center werkwijze. Elke dag staat de vraag “heb ik de klant centraal gesteld” in het achterhoofd van onze werknemers”

Mike Dawud – CEO Provide

Klantcases

“Provide heeft ons veel IT-zorgen uit handen genomen”

“Tot voor kort deden we alle servicedesk activiteiten in eigen beheer. Dat was op een gegeven moment echt niet meer te doen. We willen ons natuurlijk zoveel mogelijk focussen op de business zelf. Om de IT-processen van Boels Rental te optimaliseren en verbeteren, was outsourcen van de servicedesk, 1ste en 2de lijn, in combinatie met werkplekbeheer onvermijdelijk. Maar dan wel aan een professionele partij die flexibel is en snel met oplossingen komt.”

Reiant Mulder,
COO – Boels Rental

“Ik heb er nog geen seconde stress van gehad”

Waar vroeger de IT-afdeling van BOAL vol zat met ontwikkelaars, is tegenwoordig het uitvoerende deel van de IT-afdeling uitbesteed. Al na een zeer korte tijd werd duidelijk dat Provide een uitstekende dienstverlening levert. De service manager die bij ons zit snapt echt hoe het werkt. Als je hem iets voorlegt, weet je zeker dat er wat gaat gebeuren. We zijn nog niet één keer teleurgesteld in dat opzicht. “Als het om de technische inhoud gaat, is het heel prettig als er iemand is die jouw bedrijf kent.”Maar dat was niet het enige. “Ik durf wel te stellen dat het ook prijstechnisch het beste aanbod was.”

Erwin Ronge,
Group IT Manager –  BOAL

Waarom Provide?

Wij zorgen dat ICT net zo vanzelfsprekend is als water uit de kraan.

  • Wij leggen de lat elke dag hoger, we blijven onszelf ontwikkelen, uitdagen en specialiseren.
  • We hebben de winnaarsmentaliteit: jij hebt een uitdaging, Provide gaat altijd voor het beste resultaat.
  • We houden het simpel. Geen ingewikkelde procedures. We gaan aan de slag en werken efficiënt aan de oplossing.

Heb je vragen?

Ons team van ICT professionals staat jou graag te woord.

+31 (0)30 6669600

info@provide.nl

De zekerheid van Provide

Bij Provide streven wij de hoogste kwaliteitsnormen na. Om deze kracht te bewijzen en onze kwaliteit te waarborgen hebben wij alle up to date iso-certificaten behaald. Dat is de zekerheid van Provide.