We Provide Managed Services

Een ICT-infra­structuur op rolletjes

ICT moet werken. Punt. Maar je wilt er geen omkijken naar hebben, dat begrijpen we bij Provide. Met onze Managed Services zorgen we dat ICT net zo vanzelfsprekend is als water uit de kraan. Voor een vast bedrag per maand kun je elke dag rekenen op een solide, veilige en flexibele infrastructuur.

100.000+ mensen wereldwijd vertrouwen dagelijks op de zekerheid van Provide

“Provide heeft ons veel IT-zorgen uithanden genomen” – Reiant Mulders – COO Boels Rental

Vooruit­strevend en vanzelf­sprekend.

Het uitbesteden van ICT kan een spannende overgang zijn, maar door onze aanpak voelt dat niet zo. Bij Provide geen poespas, maar slimme en werkbare oplossingen. Naadloos afgestemd op de behoeftes van je organisatie. Achter de schermen complex en vooruitstrevend, maar aan de voorkant zo vanzelfsprekend als water uit de kraan.

group-people-working-out-business-plan-office1

Heb je vragen?

Ons team van ICT professionals staat jou graag te woord.

+31 (0)30 6669600

info@provide.nl

Moeiteloos mee­bewegen

Met een team van bevlogen en toegewijde specialisten realiseren en beheren we systemen van elke omvang: van werkplek tot datacenter, inclusief applicaties en beveiliging. Zowel op afstand als op locatie. We beheren, monitoren en zorgen dat je grip houdt op innovaties en updates. Bovendien zijn onze oplossingen onbeperkt schaalbaar. We bewegen dus moeiteloos met je organisatie mee.

7