My provide
Remote Support

Ons verhaal | ICT-oplossingen van Provide

Provide wereldwijd

Wij vinden dat je altijd moet kunnen vertrouwen op je ICT-systemen. Daarom garanderen we onze klanten een optimale beschikbaarheid van hun ICT, 24/7. Met ons toegewijde team zoeken wij altijd naar de beste oplossingen en leggen wij de lat elke dag een stukje hoger. Hierdoor weet je zeker dat je ICT-systemen altijd beschikbaar zijn, waardoor je kunt blijven doorwerken wanneer je wil.  Allemaal zónder poespas en ingewikkelde procedures. Wij nemen de volle verantwoordelijkheid en gaan altijd voor het beste resultaat, en dát is een grote zorg minder!

Provide levert al bijna 20 jaar bedrijfskritische IT-outsourcing, private en publieke cloud oplossingen en technische applicatie-ondersteuning aan de meest veeleisende organisaties. Wij leveren alle benodigde diensten en operaties op het gebied van ICT-oplossingen, om robuuste en efficiënte IT-infrastructuren te leveren en te beheren.

Breed spectrum aan ICT-oplossingen

Met meer dan honderd medewerkers biedt Provide een breed spectrum aan ICT-oplossingen en diensten. Provide is je partner voor de implementatie van best-of-class Enterprise Resource Planning oplossingen of de realisatie van cloud computing. Wij ontwikkelen software op maat, variërend van uitgebreide backofficesystemen tot consumenten- en zakelijke apps op tablets en smartphones. Provide biedt ook een breed scala aan outsourcing- en adviesdiensten.

Provide groep

Provide in Nederland maakt onderdeel uit van de Provide groep, welke bestaat uit een sterke combinatie van ICTbedrijven onder de merknaam Provide Consulting, Provide Business Solutions, Provide Tailored Software en Provide Managed Services. De cumulatieve groepsomzet in 2012 bedroeg meer dan 10 miljoen euro.

Saga Groep

De Provide Groep van bedrijven maakt deel uit van dezelfde financiële en eigendomsstructuur als de Belgische Saga Groep. Provide en Saga bedrijven werken onafhankelijk van elkaar, maar werken strategisch samen als partners.

De Saga Groep startte in 2003 en telt meer dan 500 medewerkers in Europa en meer dan 1000 medewerkers – samen met onze joint-venturepartners – in Duitsland en Portugal. Saga is een organisatie met uitgebreide expertise, ervaring en hands on vaardigheden. Met haar uitgebreide portfolio van diensten, ICT-oplossingen, producten en specialisten garandeert Saga haar klanten de meest moderne technologie en de beste IT-oplossingen.

De Saga groep is actief op het gebied van IT Consulting, IT Outsourcing, IT Software Services, IT Security Services, IT Services Management, IT Services Management en E-business Solutions. Saga is leverancier van vele gerenommeerde nationale en internationale bedrijven en organisaties.

24/7 dienst­verlening voor ICT-oplossingen op maat

Alle Provide bedrijven worden gedreven door een proactief beleid. Het tijdig opsporen en oplossen van problemen verzekert je van een IT-omgeving die optimaal functioneert. Saga biedt 24/7 IT-dienstverlening op maat. Onze inzet: Wat we doen, doen we het beste.

Meer weten over Provide?

Wij vertellen je graag over mogelijke ICT-oplossingen voor jouw bedrijf.