Provide, wereldwijd zorgeloze ICT-oplossingen

Wij vinden dat je altijd moet kunnen vertrouwen op je ICT-systemen. Daarom garanderen we onze klanten een optimale beschikbaarheid van hun ICT, 24/7. Met ons toegewijde team zoeken wij altijd naar de beste oplossingen en leggen wij de lat elke dag een stukje hoger. Hierdoor weet je zeker dat je ICT-systemen altijd beschikbaar zijn, waardoor je kunt blijven doorwerken wanneer je wil.  Allemaal zónder poespas en ingewikkelde procedures. Wij nemen de volle verantwoordelijkheid en gaan altijd voor het beste resultaat, en dát is een grote zorg minder!

Provide levert al bijna 20 jaar bedrijfskritische IT-outsourcing, private en publieke cloud oplossingen en technische applicatie-ondersteuning aan de meest veeleisende organisaties. Wij leveren alle benodigde diensten en operaties op het gebied van ICT-oplossingen, om robuuste en efficiënte IT-infrastructuren te leveren en te beheren.

Breed spectrum aan ICT-oplossingen

Met meer dan honderdvijftig medewerkers biedt Provide een breed spectrum aan ICT-oplossingen en diensten. Provide is je partner voor de implementatie van best-of-class Enterprise Resource Planning oplossingen of de realisatie van cloud computing. Wij ontwikkelen software op maat, variërend van uitgebreide backofficesystemen tot consumenten- en zakelijke apps op tablets en smartphones. Provide biedt ook een breed scala aan outsourcing- en adviesdiensten.

two-business-partners-working-in-office2

Provide groep

Provide in Nederland maakt onderdeel uit van de Provide groep, welke bestaat uit een sterke combinatie van ICT bedrijven onder de merknamen Provide Managed Services, Provide Tailored Software, Provide SME en Provide Nearshoring. De cumulatieve groepsomzet in 2020 bedroeg meer dan 16 miljoen euro.

Heb je vragen?

Ons team van ICT professionals staat jou graag te woord.

+31 (0)30 6669600

info@provide.nl

24/7 dienst­verlening voor ICT-oplossingen op maat

Alle Provide bedrijven worden gedreven door een proactief beleid. Het tijdig opsporen en oplossen van problemen verzekert je van een IT-omgeving die optimaal functioneert. Provide biedt 24/7 IT-dienstverlening op maat. Onze inzet: Wat we doen, doen we het beste.