1 nov 2021

Medior / Senior technisch systeembeheerder – Purmerend

Functie

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het technische beheer, de beveiliging en het goed functioneren van de (gezamenlijke) IT-infrastructuur van drie gemeenten.

Je verricht ontwikkel-, beheer- of advieswerkzaamheden die vragen om diepgaande technische kennis van ICT en informatiebeveiliging. Je adviseert op tactisch/operationeel niveau over ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie en -beveiliging. Je implementeert complexe wijzigingen. Je participeert in projectteams of je bent projectleider van technische projecten.

De taken die tot je functie behoren, zijn:

  • Anticiperen op en voorkomen van (derdelijns)-problemen;
  • Het onderzoeken en oplossen van calamiteiten;
  • Het uitvoeren van complexe wijzigingsverzoeken;
  • Bijwerken en bewaken van beheerdocumentatie;
  • Overzicht houden over de gehele IT omgeving;
  • Netwerkbeveiliging, waaronder firewalls, intrusion detection en prevention, malware, informatiebeveiliging in protocollen;
  • Vraagbaak voor de overige IT disciplines (2e lijns systeembeheer en skilled servicedesk).

Functie-eisen

Je hebt een HBO-werk- en denkniveau en beschikt over tenminste vijf jaar relevante werkervaring. Je beschikt over aantoonbare inhoudelijke kennis van en ervaring met producten van Microsoft, RES Software, Oracle, VMWare vSphere, VMWare View, Veaam Backup, HP Core en Access switches en powershell scripting. Tevens heb je aantoonbare ervaring als technisch projectlid en/of projectleider van IT projecten. Ook beschik je over kennis van ITIL-beheerprocessen en ben je bekend met projectmatig werken.

Je bent betrouwbaar en bereid om alles aan te pakken, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen en je bent een dienstverlener in hart en nieren. Je bent creatief, initiatiefrijk, contactueel vaardig en tactisch in je optreden. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig je eigen werk organiseert maar ook in teamverband goed functioneert. Er wordt van je verwacht dat je dienstverlenend, flexibel, kwaliteitsbewust en een doorzetter bent maar ook klant- en omgevingsgericht en doel- en resultaatgericht.

Inlichtingen

Niels Hoevenaars +31 (0)30 6669600

Sollicitatie

Niels Hoevenaars +31 (0)30 6669600

Solliciteren